Avui, a les 13.00, a TV3

Lluís Marquina i Candela Figueras presentaran el sorteig de la Grossa de Sant Jordi

El divendres 27 d'abril, al migdia, TV3 oferirà en directe, des de la Sala Simfònica de l'Auditori de Girona, el sorteig de la Grossa de Sant Jordi. Aquest any, els encarregats de presentar el programa seran els periodistes de TV3 Lluís Marquina i Candela Figueras.

El compte enrere per a la Grossa de Sant Jordi ja ha començat, i el divendres 27 d'abril es farà el sorteig, que TV3 transmetrà en directe des de la Sala Simfònica de l'Auditori de Girona, en un programa conduït per Lluís Marquina i Candela Figueras, que tindrà com a col·laboradors a Anna Bertran i Ferran Aixalà.

Durant quatre anys, Lluís Marquina ha acostat els espectadors la tecnologia, l'oci i la cultura amb el programa "Generació digital", i també va ser copresentador de l'última edició d'"Els matins d'estiu". Actualment presenta, al costat d'Helena Garcia Melero i Francesc Sòria, el magazín de les tardes "Tot es mou". D'altra banda, Candela Figueras, que havia format part de l'equip de "Tarda oberta", actualment col·labora en el "Tot es mou".

tv3.cat

Anar al contingut