Cabina d'un simulador de vol d'Airbus A320
Cabina d'un simulador de vol d'Airbus A320 (Reuters)
Divendres, a les 8.00, a TV3

La directora de l'Escola de Pilots CESDA, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista Cristina Casamitjana, directora de l'Escola de Pilots CESDA. I a partir de les 11.00 s'entrevista Esperanza Aguirre, presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital d'Espanya.

"Els matins" entrevista Cristina Casamitjana, directora de l'Escola de Pilots CESDA, amb qui es parlarà de la formació dels pilots aeris. 

En la tertúlia intervindran Joan Manuel Tresserras, Magda Oranich, Jesús Conte i Màrius Garcia Andrade, amb la participació del ninotaire Fer. S'hi incorporarà el periodista Joaquín Nebra, advocat en dret aeronàutic, per analitzar les últimes novetats sobre les conseqüències jurídiques de la catàstrofe aèria dels Alps francesos.

A partir de les onze, s'entrevistarà Esperanza Aguirre, presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de Madrid. 

Es continuarà fent seguiment de les conseqüències de la catàstrofe aèria amb Enriqueta Alomar, responsable de revisions aeronàutiques Creu Blanca, i amb Lluís Corominas, historiador de l'aviació comercial i pilot civil.

Actuarà al plató el grup d'havaneres Voramar, que celebra els 25 anys als escenaris.  

S'entrevistarà l'actriu Jana Pérez, que té un paper al film "Cenicienta", de Kenneth Branagh, una de les estrenes que es comentaran a l'espai de cinema, amb Josep Maria Bunyol.

 

 

 

Anar al contingut