Diverses dates

Inscripcions per a activitats del DocsBarcelona, la mostra ForadCamp o formació

Si estàs interessat en el documental interactiu, estàs treballant en el teu primer documental, tens un curtmetratge de no-ficció vinculat amb la natura o busques formació en cinema documental, inscriu-te a l'activitat a temps!

DOCSBARCELONA
Del 25 al 31 de maig

 

Taller El meu primer documental

Dirigit a estudiants, llicenciats o professionals que comencin en el camp del documental.
Impartit per Àngels Vilar, productora executiva de Parallel 40.
Inscripcions obertes.

 

Conferència InterDocsBarcelona

Aquest any se centra en la difusió i la reflexió sobre els projectes amb un fort component social. A més, aquest any tindrem reconeguts experts internacionals i nacionals com: Arnaud Dressen, Honkytonk Films; Adam Gee, Channel 4; Alex Nelson i Robin Cramp, BBC Connected Studio i BBC Taster; Florian Thalhofer, Korsakow; Pep Gatell, La Fura dels Baus i Elisabet Pons, Mediapro Exhibitions.
Inscripcions obertes.

 

Taller de prototips - Popathon: InterDocs Hack Jam

Taller intensiu per produir prototips del documental interactiu.
Inscripció fins al 18 de maig.

 

FORADCAMP, LA IV MOSTRA DE CINEMA AMB LA NATURA

3 d'octubre, Figaró-Montmany

L'Ajuntament del Figaró organitza la quarta edició de la Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp, coordinada per l'Associació de Documentalistes Independents INDOC.

ForadCamp és una mostra de curtmetratges que vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i amb esperit innovador. La natura ha de tenir un lloc preferent dins del curtmetratge (pot estar present com a espai, reflexió, descobriment, vivència...). Es valorarà la creativitat i el risc artístic dels treballs.

Se seleccionaran curtmetratges de no-ficció fins a 30 minuts de durada. Les obres de la Secció Oficial optaran als premis: Premi del Jurat, Premi del Públic i Premi de Distribució.

Inscripció fins al 26 de juny.

 

MOSTRA DE CINEMA ÀRAB I MEDITERRANI DE CATALUNYA

Del 3 al 8 de novembre, Filmoteca de Catalunya

Mostra de cinema que ofereix una mirada distinta dels problemes i el món actual que contribueix mitjançant la cultura a trencar la imatge i els estereotips sobre el món àrab i construir ponts entre els pobles mediterranis.

Hi poden participar pel·lícules documentals o de ficció de més de 50 minuts dirigits per realitzadors àrabs en els últims 5 anys.

Inscripcions fins al 15 de juny.

 

Emerging Producers

Workshop per a productors europeus de cinema documental amb experiència i, com a mínim, una pel·lícula distribuïda a sales de cinema, festivals, etc.

Activitat que tindrà lloc en el marc del Festival Internacional de Cinema Documental de Jihlava (República Txeca), del 28 d'octubre a l'1 de novembre.

Inscripció fins al 30 d'abril.

 

Crossing Dreams

Formació per desenvolupar projectes documentals amb el suport de professionals de la indústria internacional. Tindrà lloc de l'1 al 6 de setembre a Indonèsia. És un programa internacional impulsat pel Documentary Campus i l'European Dopcumentary Network (EDN).
Inscripció fins al 8 de maig.

 

Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí 
  

Anar al contingut