Programació especial, dissabte a les 12.00 i les 16.50

Especials informatius, dissabte a TV3

"Especial informatiu: article 155", a les 12.00, amb Cristina Riba, i l'"Especial informatiu", a les 16.50, amb Ramon Pellicer.

Dissabte 21 d'octubre, a les 10.00, a Madrid, tindrà lloc al Palau de La Moncloa la reunió extraordinària del Consell de Ministres, en què l'executiu espanyol activarà presumiblement les mesures derivades de l'article 155 de la Constitució espanyola.

A les 17.00 tindrà lloc al passeig de Gràcia de Barcelona la manifestació convocada per la plataforma Taula per la Democràcia "en defensa dels drets i les llibertats".

TV3 dedicarà  una programació especial tant al matí com a la tarda per seguir l'actualitat política del dia.

 

TV3 i 3/24

TV3 seguirà el Consell de Ministres amb un "Especial informatiu: article 155", a les 12.00, presentat per Cristina Riba, i que comptarà amb una taula d'especialistes formada per Argelia Queralt, professora de Dret Constitucional de la UB; Mercè Barceló, catedràtica de Dret Constitucional de la UAB, i Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional de la UB.

TV3 i el 3/24 faran l'emissió conjunta de l'"Especial informatiu", a les 16.50, amb Ramon Pellicer, per seguir la manifestació de Barcelona. El programa comptarà amb els convidats següents al plató: Esther Vivas, periodista; Jordi Mercader, periodista; Ferran Casas, periodista i subdirector de Nació Digital; Alejandro Tercero, subdirector de "Crónica global", i Julià de Jòdar, escriptor. 

Anar al contingut