Diumenge, a les 19.00, a TV3

Els millors moments de la diada dels Minyons de Terrassa

Aquest diumenge a la tarda oferirem un resum de l'última gran diada de la temporada castellera

És l'última diada de l'any. Els Minyons de Terrassa posaran el punt final a la temporada intentant castells de gamma extra, amb el 5 de 9 folrat, el 2 de 9 emmanillat i el pilar de 8 com a màximes apostes. L'any no ha acompanyat els egarencs, que voldran acabar amb un bon gust de boca.

A més hi ha dues colles convidades: els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants. Els del Maresme arriben amb la intenció de descarregar castells de la gamma de nou després d'una gran actuació al concurs i no repetir el 5 de 9 per Tots Sants, a Vilafranca. Els de Sants acusen les caigudes en aquest últim tram i intentaran, també, el castell de nou pisos.

El resum estarà presentat per Toni Comas i tindrà els comentaris d'Aina Mallol i Joan Beumala i les entrevistes d'Anna Vallhonesta i Marina Pérez a peu de plaça. Aquesta diada és una més que La Xarxa de Comunicació Local i Televisió de Catalunya coprodueixen aquesta temporada en una suma d'esforços per donar més difusió als castells. Així, les grans cites del calendari casteller obtenen més visibilitat gràcies a aquest acord, encetat fa quatre anys.

Anar al contingut