Web conjunta

El canal 33 i iCat.cat celebren els 15 anys del Primavera Sound amb una experiència multimèdia

La web "Primavera Sound Experience" aglutinarà tota la informació sobre el festival amb concerts en "streaming" i accions participatives en què es regalaran passis vip, sopars a la zona Pro i altres premis

Amb motiu dels 15 anys del Primavera Sound, iCat.cat, emissora oficial del festival, i el canal 33 posen en marxa una web conjunta per viure el festival. "Primavera Sound Experience" permet mantenir-se informat del Primavera Sound a través dels continguts d'iCat i el Canal 33, així com els de Catalunya Ràdio i TV3. L'espai web multimèdia Primavera Sound Experience inclou reportatges, programes especials, entrevistes, imatges, concerts en directe, rutes i guies musicals del festival amb tota la informació necessària per viure com mai la quinzena edició del Primavera Sound.

Accions de participació amb premi

Primavera Sound Experience, en col·laboració amb el festival, inclou diferents accions participatives en què es regalaran passis VIP, sopars a la zona VIP i altres premis.

"Quin serà el teu kit de supervivència per al Primavera Sound?" En aquesta acció participativa els oients, teleespectadors i usuaris web podran participar enviant fotos, vídeos i àudios. El millor de cada categoria aconseguirà passis vip, sopars a la zona Pro, assistir a una roda de premsa, visita guiada pel recinte, marxandatge o ser protagonistes d'alguns continguts d'iCat.

Com estàs vivint el festival? La segona acció participativa es farà a través de les xarxes socials de la ràdio i la televisió de la CCMA amb l'etiqueta #PSiCat33. En aquest cas es demanarà a l'audiència com està vivint el festival, ja sigui perquè hi és present o perquè ho està seguint a distància a través dels dos canals. El guanyador s'endurà un abonament doble per al Primavera Sound de l'any 2016.

A més, iCat i el Canal 33 compartiran un espai comú dins el recinte del festival per fer el seguiment de tot el que passi al Parc del Fòrum de Barcelona entre el 28 i el 30 de maig. Des d'aquí, iCat.cat, emissora oficial del festival, emetrà alguns dels concerts més destacats i programes especials en directe.

 

Anar al contingut