Tzatzíki (Salsa de iogurt) - Grècia
- Programa: Karakia
- Cuina: Constantí Kontos, Cadaqués
INGREDIENTS
- 200 g de iogurt grec
- 2 alls
- 1 cogombre
- 4 cullerades d'oli
- 2 cullerades de suc de llimona
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Ratlleu el cogombre i escorreu-lo.
Ratlleu l'all i barregeu-lo amb el iogurt i el cogombre ratllat. Salpebreu-ho al vostre gust i lligueu aquesta barreja amb l'oli i el suc de llimona (com si féssiu allioli).
El gust d'aquesta salsa serà molt més bo si la deixeu reposar a la nevera (tapada) durant 1 hora.
El tzatzíki es menja sovint acompanyant la carn o com a entrant.
Ratlleu l'all i barregeu-lo amb el iogurt i el cogombre ratllat. Salpebreu-ho al vostre gust i lligueu aquesta barreja amb l'oli i el suc de llimona (com si féssiu allioli).
El gust d'aquesta salsa serà molt més bo si la deixeu reposar a la nevera (tapada) durant 1 hora.
El tzatzíki es menja sovint acompanyant la carn o com a entrant.