Truita farcida de pa amb tomàquet

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'ou es considera un aliment de referència, ja que conté tots els aminoàcids essencials per als éssers humansAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 ous

    2 llesques de pa

    2 tomacons

    Pernil ibèric

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Traiem la crosta del pa i tallem la molla a quadradets petits.
  2. Posem els bocins de pa en un bol i a sobre hi ratllem els dos tomacons.
  3. Amanim amb una mica d'oli i un polsim de sal i remenem el tomàquet ratllat amb els trossets de pa.
  4. Posem la paella amb un raig d'oli al foc.
  5. Batem dos ous amb una mica de sal.
  6. Quan l'oli estigui calent, hi aboquem els ous i movem la paella perquè cobreixin el fons.
  7. Quan l'ou estigui una mica cuit, posarem al mig, com en una tira, una part del pa amb tomàquet que tenim reservat.
  8. Tanquem la truita posant per sobre del pa les dues parts de l'ou que no estan cobertes amb el farcit.
  9. La girem, com una truita francesa. La deixem coure 1 minut o més, segons us agradi la truita més o menys cuita.
  10. Podeu acabar el plat posant-hi una mica de pernil per sobre.
Anar al contingut