Tagliatelle amb verdures i anxoves

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 400 g de tallarines
  • 8 filets d'anxoves amb oli
  • 200 g d'albergínia
  • 200 g de carbassó
  • 2 tomàquets
  • una mica de llet evaporada
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les verdures en trossos petits amb pell. Primer, talleu l'albergínia i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli.

Mentrestant, talleu el carbassó i afegiu-lo a la paella de l'albergínia.

Seguidament, talleu el tomàquet, traieu-li les llavors i afegiu-lo també a la paella de les verdures.

Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint, deixeu coure la pasta, amb un rajolí d'oli, uns 5 minuts, fins que quedi al dente. Després, coleu-la amb el cullerot dentat, afegiu-la a la paella de les verdures, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts.

A continuació, talleu 5 anxoves a trossos petits i reserveu-ne 3 per decorar.

Tot seguit, afegiu les anxoves tallades i la llet evaporada a la paella de la pasta, remeneu-ho bé, deixeu-ho coure un parell de minuts i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, emplateu la pasta amb les verdures i guarniu el plat amb les 3 anxoves senceres.
 
Anar al contingut