Salmó amb sèsam

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega 3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. (Se n'ha de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.)Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de llom de salmó 

    100 ml salsa teriyaki  

    100 g sèsam torrat 

    1 llima 

    Oli OVE 

    Escates de sal 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Salpebrem 500 g de lloms de salmó. 
  2. Posem en un plat de sopa 100 ml de salsa teriyaki. 
  3. Suquem els lloms de salmó per a la salsa teriyaki. I els deixem 2 minuts a la mateixa safata  
  4. Posem en un altre plat 100 g de sèsam torrat. 
  5. Arrebossem els lloms de salmó al plat amb sèsam per totes les cares. Posem el salmó arrebossat en una safata al forn coberta amb un paper sulfurat.  
  6. Enfornem el salmó 12 minuts a 180º. 
  7. Ho emplatem.   
Anar al contingut