Rillette
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona
INGREDIENTS
- 100 g de carn de porc
- 100 g d'ànec sense pell
- 1 cm de gingebre tendre o sec
- 100 g de planta de crisantem o espinacs
- 2 cebetes
- 3 branquetes de coriandre
- nou moscada
- pebre blanc
- sal
- 50 g de fècula de patata
- 4,5 cl d oli d'oliva
- Per a la salsa i la presentació:
- 3 prunes vermelles
- 150 g de sucre
- 5 g de sal
- pètals de flors comestibles
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol l'ànec picat i que haureu cuit al forn, la carn de porc tallada a daus i prèviament bullida, el gingebre picat, la cebeta picada i el coriandre picat. Remeneu-ho bé i tritureu-ho tot amb una picadora.
A continuació, afegiu-hi els crisantems picats, la fècula de patata, la sal, el pebre, la nou moscada, l'oli d'oliva i remeneu-ho bé amb les mans.
Tot seguit, feu unes boles amb la massa com si fóssin mandonguilles i fregiu-les en un wok amb l'oli ben calent.
Per fer la salsa, poseu en un wok les prunes picades, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho caramel·litzar a foc suau fins que quedi com una mena de melmelada.
I ja per acabar, emplateu les boles, poseu-hi la salsa al costat i guarniu el plat amb els pètals de flors.
A continuació, afegiu-hi els crisantems picats, la fècula de patata, la sal, el pebre, la nou moscada, l'oli d'oliva i remeneu-ho bé amb les mans.
Tot seguit, feu unes boles amb la massa com si fóssin mandonguilles i fregiu-les en un wok amb l'oli ben calent.
Per fer la salsa, poseu en un wok les prunes picades, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho caramel·litzar a foc suau fins que quedi com una mena de melmelada.
I ja per acabar, emplateu les boles, poseu-hi la salsa al costat i guarniu el plat amb els pètals de flors.