Raviolis de llimona amb crema de iogurt grec

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Fibla
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Dom (Hotel Bel Air), Castelldefels

INGREDIENTS

  • 16 làmines de pasta Won Ton
  • Per a la crema de llimona:
  • ratlladura de llimona
  • 50 g de suc de llimona
  • 100 g de sucre
  • 70 g de mantega
  • -2 ous
  • Per a la crema de iogurt:
  • 400 g de iogurt grec
  • 300 ml de nata liquida
  • 100 g de sucre de llustre
  • festucs
  • 1 maracujà

PREPARACIÓ

Per fer la crema de llimona, poseu en un cassó, a foc suau, el sucre, el suc de llimona, la ratlladura de llimona picada, la mantega i els ous batuts i remeneu-ho amb un batedor.

Després, poseu la crema en una mànega i deixeu-la refredar a la nevera.

Per fer la crema de iogurt, poseu en un bol el iogurt grec, la nata líquida i el sucre i remeneu-ho tot bé amb un batedor.

A continuació, farciu les làmines de Won Ton amb la crema de llimona i tanqueu-les com si fossin raviolis. Seguidament, fregiu-les en una paella amb mantega.

I ja per acabar, emplateu la crema de iogurt en un plat fondo, poseu-hi a sobre els raviolis i guarniu-ho amb una mica de maracujà tallat a daus i festucs ratllats.