Milfulls de poma amb nata

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa a la salut intestinal ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el transit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 massa pasta de full

    2 pomes Fuji 

    100 ml nata

    2 ous

    16 g sucre avainillat

    1 llimona 

    Canyella molta 

    Mantega

PREPARACIÓ

  1. Omplim un bol de vidre amb aigua i  hi espremem una llimona.
  2. Traiem el cor a les pomes, les tallem a quarts i les laminem.
  3. Un cop ho tinguem fet, les anem reservant al bol amb aigua i llimona.
  4. Mentrestant, posem una nou de mantega en un bol que pugui anar al microones i deixem que es desfaci durant 1 minut a 800 W.
  5. Obrim el paquet de massa de full, n'agafem 1 làmina i la tallem en 4 trossos.
  6. Fem forats amb la forquilla al centre de cada tros. Un cop fets, posem els trossos sobre la safata del forn amb paper sulfurat a la base.
  7. Traiem i eixuguem damunt de paper absorbent les làmines de poma, i les distribuïm damunt la pasta de full.
  8. Separem les clares i els rovells de dos ous. Els rovells els posem en un bol i les clares, en una carmanyola. Ho reservem.
  9. Batem els rovells i pintem les làmines de poma amb mantega fosa i els rovells d'ous batuts.
  10. Ho enfornem 20 minuts a 200 °C.
  11. Agafem 100 ml de nata i l'aboquem al bol. I la muntem amb varetes elèctriques mentre hi afegim 16 g de sucre avainillat.
  12. Ho emplatem posant 1 milfulls de poma amb nata muntada i un polsim de canyella molta.
Anar al contingut