"Migas" ràpides

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els embotits en general són aliments greixosos dels quals cal moderar el consum i prendre de manera ocasional, s'han de buscar els de millor qualitat i que continguin menys greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 8 llesques pa  

    90 g xoriço fresc  

    90 g de pernil ibèric  

    4 ous  

    2 grans d'all 

    1 pebrot verd  

    Oli OVE 

    Oli de gira-sol  

    Pebre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a dauets 8 llesques de pa de motlle sec i sense crosta. 
  2. Posem dues paelles al foc, en una hi afegim una quantitat molt generosa d'oli de gira-sol. 
  3. A l'altra, un rajolí d'oli OVE.  
  4. Escalfem totes dues paelles. Mentrestant, tallem a bocins petits 90 g de xoriço fresc pelat i un tac de 90 g de pernil ibèric. 
  5. També tallem, a tires, un pebrot verd net i sense llavors. 
  6. A la paella on hi ha menys oli, hi posem dos grans d'all aixafats i els embotits tallats. Els sofregim. 
  7. A l'altra paella hi aboquem els dauets de pa.  
  8. Els afegim a tandes.  
  9. Anem posant el pa fregit en un plat amb paper absorbent. 
  10. Un cop tenim el pa escorregut, l'afegim a la paella dels embotits.  
  11. Ho salpebrem i ho integrem.  
  12. A l'altra paella, hi tirem el pebrot verd i el fregim.  
  13. Un cop fregit, el reservem.  
  14. A la mateixa paella, hi fem ous ferrats. Un per persona.   
  15. Ho emplatem amb les "migas" a sota, el pebrot fregit i l'ou a sobre. 
Anar al contingut