Ous estrellats amb sobrassada

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat; de fet, està considerada com a patró proteic de referència.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 700 g de patata agra 

    250 g de sobrassada 

    4 ous 

    Porto 

    Farigola fresca 

    Oli 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Netegem i pelem 700 g de patates agres i les deixem en un bol amb aigua.
  2. Eixuguem les patates amb un paper absorbent.
  3. Tallem les patates de la mida d'unes patates palla i les deixem en un bol amb aigua.
  4. Pelem i tallem 250 g de sobrassada i l'afegim a una paella amb oli a foc mitjà. Saltem la sobrassada fins que quedi una mica torrada.
  5. Retirem l'excés de greix amb una espàtula de fusta.
  6. Afegim a una paella petita farigola i un raig de porto.
  7. Traiem les patates palla i les eixuguem amb un drap.
  8. Fregim les patates en diverses tandes quan l'oli està calent.
  9. Les traiem i les deixem sobre un paper absorbent. Els posem sal, els traiem el paper absorbent i les reservem.
  10. Trenquem els ous i els fregim a la paella.
  11. Emplatem posant les patates fregides com a base, l'ou al damunt i la sobrassada per sobre.
Anar al contingut