Pastís de carbassa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carbassa porta vitamina A: és bona per a la vista, la pell i les defenses.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g de carbassa
  • 4 ous
  • pasta brisa
  • 250 ml de llet
  • una arrel de gingebre
  • un canó de canyella
  • un polsim de nou moscada
  • 200 g de sucre
  • mig got d'aigua mineral
  • un polsim de sal
  • un got d'oli oliva verge
  • 200 g de pipes de carbassa

PREPARACIÓ

  1. Per fer la crema posem a bullir la llet, amb la canyella, el polsim de nou moscada i l'arrel de gingebre ratllada.
  2. Tallem la carbassa a daus i la posem a bullir amb aigua i 50 g de sucre.
  3. Batem els ous amb 50 g de sucre. Fins que ens quedi ben barrejat.
  4. Posem la pasta brisa al motllo. Seguidament hi empolvorem uns 50 g de sucre i hi afegim les pipes de carbassa. Punxem la massa amb una forquilla per evitar que se'ns infli.
  5. Triturem la carbassa amb una mica d'aigua de cocció i la passem pel colador de malla fina. La barregem amb els ous i la llet colada.
  6. Un cop feta la crema de carbassa, la posem a sobre la base.
  7. Fiquem el motllo al forn a 180 graus, aproximadament uns 20 minuts.
Anar al contingut