Orada al forn

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 peça d'orada d'aproximadament 300-350 g,nNeta de tripes i d'escates
  • 1 ceba petita
  • 1 tomàquet
  • 2 grans d'all
  • 1 patata mitjana
  • 200 cc de fumet de peix
  • 2 avellanes, 2 ametlles, ¿ copeta de vi ranci i julivert en fulla

PREPARACIÓ

1. Feu 2 talls al llom, per assegurar-ne la cocció.
2. Talleu la ceba primeta, la patata en làmines d'uns 5mm i el tomàquet per la meitat.
3. Tritureu amb el túrmix un dels grans d'all, juntament amb el vi, la fruita seca i el julivert.
4. En una paella antiadherent, daureu l'altre gra d'all amb oli d'oliva.
5. Afegiu-hi la ceba i deixeu que es dauri una miqueta.
6. Afegiu-hi la patata, i quan agafi una mica de color, mulleu-ho amb el fumet i poseu-ho al punt de sal.
7. Quan la patata comenci a estar una mica rossa, poseu-hi l'orada i la picada pel damunt.
8. Fornegeu-ho 4 min. a 180graus.
9. Emplateu-ho.