Onglet de vedella bruneta

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jana Vilanova
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal vell d'Anserall, Anserall

INGREDIENTS

  • 1 kg d'onglet de vedella bruneta
  • 2 cebes
  • 4 patates
  • sal grossa
  • sal Maldom
  • una nou de mantega del Cadí
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli i mantega, deixeu coure la ceba, tallada a trossos, a foc suau i tapada.

Mentrestant, en una paella amb oli abundant, fregiu les patates tallades a làmines ben primes.

A continuació, en una planxa amb una mica de sal grossa, deixeu coure els talls d'onglet.

I ja per acabar, emplateu els talls d'onglet amanit amb una mica de sal Maldon i oli d'oliva, i poseu-hi les patates i la ceba al costat.