Musclos a la marinera

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut en iode i ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 kg musclos

  • 1 ceba tendra
  • 2 grans d'all 
  • 3 tomacons
  • 60 ml vi blanc
  • Sal
  • Oli
  • Pebre negre
  • 1 llima

PREPARACIÓ

  1. Per preparar la salsa, tallem ceba tendra a juliana fina. La part verda de la ceba la reservem.
  2. Tenim una paella al foc on afegim un rajolí d'oli i hi aboquem les cebes tallades. Les coem durant 5 minuts.
  3. Ratllem amb un ratllador fi dos grans d'all ja pelats.
  4.  Ratllem en un bol 3 tomacons ja nets.
  5. Quan la ceba s'hagi estovat,  afegim l'all ratllat a l'olla i ho coem durant 3 minuts fins que perdi fermesa.
  6. Hi aboquem un rajolí de vi blanc.
  7. Quan l'alcohol s'hagi evaporat hi afegim tomàquet ratllat, pebre i sal.
  8. Ratllem la pell d'una llima i ho afegim a l'olla i ho coem a foc fort durant 8 minuts.
  9. Netegem els musclos i els traiem les barbes.
  10. Afegim a l'olla de la salsa els musclos. Ho coem durant 5 minuts.
  11. Emplatem en plat soper els musclos amb salsa i ho decorem amb la part verda de la ceba tendra que tallem a rodelles.

 
Anar al contingut