Macarrons als quatre racons de formatge

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • (per a 2 persones)
  • 150 g de macarrons bullits
  • Racons de formatge (els que tinguem per casa)
  • Llet de civada en pols
  • Fulles d'espinacs petits
  • 100 gr de xiitakes frescos
  • 200 ml d'aigua

PREPARACIÓ

1. Tallem els xiitakes a trossets, escalfem una paella amb un raig d'oli i els marquem.
2. Quan els trossets de xiitake estiguin dauradets, els cobrim d'aigua.
3. Mentre es couen els xiitakes, afegim a la paella els formatges a trossets.
4. Afegim la llet de civada en pols a la paella i remenem tots els ingredients perquè la salsa espesseixi.
5. Triturem el contingut de la cassola amb la batedora elèctrica fins a obtenir-ne una crema.
5. Tallem a la juliana les fulles d'espinacs. Les reservem.
6. Escalfem una paella, hi afegim un rajolí d'oli i marquem els macarrons bullits perquè després quedin cruixents a la boca.
7. Quan els macarrons hagin fet cruixent, afegim a la paella les fulles d'espinacs i ho saltem tot.
8. Emplatem la crema i posem al damunt els macarrons amb els espinacs.