Focaccia o coca d'oli

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Focaccia o coca d'oli
  • (per a 4 persones)
  • 1/2 kg de farina fluixa
  • 1/2 kg de farina de força
  • 10 g de llevat de forner
  • oli d'oliva
  • 30 g de sal
  • 850 ml de llevat líquid
  • Per al llevat líquid:
  • llevat
  • pell de fruita
  • sucre
  • 850 ml d'aigua
  • Per a l'escalivada:
  • farigola
  • olives arbequines
  • olivada
  • anxoves de l'Escala
  • pebrot escalivat
  • albergínia escalivada

PREPARACIÓ

1. Tallem el pebrot i l'albergínia escalivada. Primer repartim l'olivada. Després, hi afegim l'escalivada.

2. Ara, les anxoves per damunt. Una mica d'oli, i ho tapem amb una altra massa a la qual fem forats. Hi afegim la farigola i les olives.

3. Al final, la pintem amb oli i hi posem la farina pel damunt.

4. I per acabar, posem la focaccia al forn durant 10 minuts!