Flors fregides amb passió

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Ramon Freixa
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 300 g de flors variades (pensaments, roses, begònies, nards...)
  • 100 g de farina de tempura
  • 1 gotet d'aigua
  • sal
  • Per a la maionesa de fruita de la passió:
  • 300 ml de fruita de la passió
  • 100 ml d'oli
  • emulsionant vegetal en pasta
  • xantana

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol l'aigua freda, la sal i la farina de tempura i barregeu-ho bé amb el batedor.
Seguidament, afegiu-hi les flors, remeneu-les bé, retireu-les del bol i fregiu-les en un cassó amb oli abundant i ben calent.

Per fer la maionesa de fruita de la passió, poseu en un bol el suc de fruita de la passió, l'emulsionant i la xantana i tritureu-ho bé amb el túrmix. A continuació, afegiu-hi l'oli a poc a poc i continueu triturant-ho amb el túrmix.

I ja per acabar, emplateu les flors i poseu-hi una mica de maionesa al costat.