Entrepà de calamars amb mostassa

  • Cuina: Arnau Paris
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El calamar és ric en proteïnes de bona assimilació i conté iode, un mineral que participa en funcionament normal del sistema nerviós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g de rodanxes de calamar

    10 g de mostassa de Dijon

    2 cullerades de maionesa

    10 ml d'oli d'oliva verge extra

    Pebre dolç fumat

    Fulles de julivert

    1 cullerada de vi blanc

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Eixuguem amb paper absorbent les rodanxes de calamar.
  2. En un plat o en una safata, posem una cullerada de vi blanc i un pessic de sal. Hi afegim les rodanxes de calamar i ho barregem bé.
  3. Tapem el plat o la safata amb un altre plat i el posem al microones a 600 W durant 1 minut. Un cop hagi passat el temps, esperarem un minut a treure el plat del forn perquè els calamars es coguin amb la calor residual.
  4. Piquem les fulles de julivert fresc i les posem en un bol gran. Hi afegim una cullerada d'oli d'oliva verge extra. Ho barregem i ho reservem.
  5. Traiem els calamars del microones i, sense el líquid de cocció, passem les rodanxes al bol. Les barregem amb l'oli i el julivert.
  6. En un bol hi posem dues cullerades de maionesa i 10 g de mostassa de Dijon, i ho remenem fins que aconseguim una única salsa.
  7. Obrim el pa de barra i n'untem la part inferior amb la salsa. Farcim l'entrepà amb les rodanxes de calamar i les empolsinem amb pebre vermell dolç fumat. Les tapem amb la part superior del pa i ja tenim l'entrepà de calamars preparat.
Anar al contingut