Crema de xocolata blanca

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que té un alt contingut en greixos però no eleva el colesterol de la sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 50 g de midó de blat de moro

  • 700 ml de beguda de nous
  • 200 g de xocolata blanca
  • 25 g de sucre morè
  • 25 g caramels de mel

PREPARACIÓ

  1. Portem a la nevera els 4 pots on servirem la crema.  
  2. Posem en un pot al foc 700 ml de beguda de nous i l'escalfem.  
  3. Posem en un got un raig de beguda de nous i 50 g de midó de blat de moro 
  4. Ho dissolem.  
  5. Quan la beguda de nous sigui calenta, hi tirem 200 g de xocolata blanca i deixem que es desfaci. 
  6. Quan la xocolata s'hagi desfet hi afegim el midó de blat de moro dissolt.  
  7. Ho remenem 5 minuts. 
  8. Apaguem el foc i deixem que es refredi durant uns minuts.  
  9. Després, agafem els pots que teníem refredant-se, els omplim i els tornem a portar a la nevera. 
  10. Posem al got triturador 25 g de caramels durs de mel i 25 g de sucre morè. 
  11. Els piquem fins a fer-ne pols.  
  12. Un cop la crema ja s'ha refredat i quallat, hi posem per sobre la pols de caramel.  
     
Anar al contingut