Big Duck

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ramon Freixa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Ramon Freixa Madrid, Madrid

INGREDIENTS

  • formatge idiazabal ratllat
  • gelat de mostassa o alternativa
  • 8 magrets d'ànec
  • 1/2 bossa de pa de motlle
  • julivert picat
  • 3 ous
  • quètxup casolà
  • gotet de conyac
  • llet
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • mantega
  • 2 cebes

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli, mantega, sal i pebre sofregiu les cebes tallades en juliana a foc molt suau.

Mentrestant, poseu en un bol el magret d'ànec picat, el julivert, el pa de motlle prèviament remullat en llet, el conyac, els ous, la sal i el pebre i remeneu-ho bé amb una forquilla. Seguidament, deixeu-ho refredar durant 3 hores a la nevera.

A continuació, feu-ne unes boles amb les mans, aixafeu-les una mica i fregiu-les en una paella amb oli abundant.

I ja per acabar, emplateu l'hamburguesa, cobriu-la amb la ceba sofregida, poseu-hi el quètxup a un costat, el formatge a l'altre i guarniu el plat amb una bola de gelat de mostassa.
Anar al contingut