Bacallà amb puré d'olives negres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Anna Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 4 lloms de bacallà
- 150 g de puré d'olives negres
- 1 porro
- 1 got de vinagre balsàmic
- oli d'oliva
- romaní
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el vinagre balsàmic en un cassó al foc i deixeu-lo reduir fins que tingui una textura de caramel.
Tot seguit, fregiu el porro tallat en juliana en una paella amb oli abundant.
Mentrestant, talleu el bacallà a làmines gruixudes i reserveu-lo en una plata.
A continuació, en un altre cassó escalfeu l'oli fins que estigui ben roent. Després, afegiu-hi les branques de romaní i deixeu-ho infusionar. Un cop infusionat, aboqueu l'oli per sobre del bacallà.
I ja per acabar, emplateu el bacallà, poseu-hi el porro fregit al damunt i guarniu el plat amb el puré d'olives negres i el vinagre reduït.
Tot seguit, fregiu el porro tallat en juliana en una paella amb oli abundant.
Mentrestant, talleu el bacallà a làmines gruixudes i reserveu-lo en una plata.
A continuació, en un altre cassó escalfeu l'oli fins que estigui ben roent. Després, afegiu-hi les branques de romaní i deixeu-ho infusionar. Un cop infusionat, aboqueu l'oli per sobre del bacallà.
I ja per acabar, emplateu el bacallà, poseu-hi el porro fregit al damunt i guarniu el plat amb el puré d'olives negres i el vinagre reduït.