Arròs d'oli amb fetge gras

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Oriol Llavina
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès

INGREDIENTS

  • 250 g d'arròs
  • 1 tasseta d'oli d'oliva verge
  • - 3/4 de l d'aigua
  • 2 grans d'all
  • sal i pebre
  • 4 escalopes de fetge gras
  • parmesà ratllat

PREPARACIÓ

Feu bullir aigua en un cassó i afegiu-hi l'all picat, la sal i l'oli.
Quan torni a arrencar el bull, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo coure durant uns 15 o 20 minuts. Després, apagueu el foc i deixeu-lo reposar un parell de minuts. A continuació, afegiu-hi l'oli mentre l'aneu remenant i salpebreu-lo.

Tot seguit, poseu-hi pebre a les escalopes de fetge gras i daureu-les en una paella ben calenta. Després, col·loqueu-les sobre un paper absorbent i saleu-les.

I ja per acabar, emplateu les escalopes de fetge gras i poseu l'arròs d'oli per sobre. Podeu guarnir el plat amb una mica de parmesà ratllat.