Arròs amb bacallà

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Pessets

INGREDIENTS

  • 300 g d'arròs
  • 200 g de bacallà
  • 1 patata
  • 1/2 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 100 g de fesols
  • aigua
  • sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Poseu a sofregir les tires de bacallà, prèviament dessalat.
Quan el bacallà ja estigui a punt, aprofiteu-ne l'oli restant per fregir-hi les patates tallades a daus. Quan les patates ja estiguin ben rosses, afegiu-hi una mica de ceba trinxada, i uns minuts després, el bacallà tallat a daus. I quan estigui fet, l'all trinxat. Deixeu-ho al foc durant 5 minuts. A continuació, tireu-hi l'arròs, doneu-hi unes quantes voltes i afegiu-hi les dues cullerades de salsa de tomàquet. Remeneu-ho una mica, aboqueu-hi l'aigua bullent, i 5 minuts després, els fesols cuits i el bacallà que heu fregit al començament. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Serviu-lo acompanyat amb una mica de julivert.