Arròs amb ànec i verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta recepta conté els principals grups d'aliments: feculents, proteics, verdures i greixos vegetals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 2 confits d'ànec
  • 4 tasses de cafè d'arròs
  • 2 cebes grosses
  • un manat d'alls tendres
  • un manat d'espinacs
  • 2 pastanagues
  • oli d'oliva verge extra
  • 1l de brou de verdures
  • vi blanc
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

1. Traiem el confit de la bossa i l'esmicolem. El passem per la paella amb una mica d'oli.

2. Posem la pell del confit en una safata de forn, amb paper de forn per sobre i per sota, per eliminar-ne l'excés de greix. Les torrem una mica.

3. Sofregim els alls tendres, les cebes i les pastanagues tallades a la brunesa, amb un raig d'oli dins una cassola. Hi tirem el vi blanc fins que s'evapori l'alcohol.

4. Quan estiguin les verdures daurades, hi afegim l'arròs i ho enrossim una mica.

5. Ho salpebrem. Hi posem el confit d'ànec esmicolat i ho neguem tot amb el brou de verdures. Ho deixem 14 minuts. Després el deixem reposar 5 minuts amb el foc apagat.

6. Hi afegim el manat d'espinacs nets i tallats en cru, perquè es coguin aquests últims 5 minuts.

7. Fem unes cotnes de pell de confit d'ànec. Fregim la pell torrada en una paella amb oli.

8. Servim l'arròs acompanyat de les cotnes.
Anar al contingut