De cuina

Quina tècnica, tipus de tall, manera de bullir, fregir o qualsevol altre procés és el més adient per aconseguir el resultat que volem de la manera més econòmica i efectiva?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Cuines

Com es bull un pop correctament

Ingredients per a 4 persones: 1 pop d'uns 2 kg, 2 cebes de Figueres, 1 fulla de llorer, 8 tomàquets pebrot, 15 olives de Kalamata amb pinyol, 1 pebrot verd petit, 1 pebrot vermell petit, vinagre d'arròs o de vi blanc, oli d'oliva verge extra, aigua mineral, menta, alfàbrega i pebre.

Dificultat: Baixa Temps d'elaboració: 10 minuts Temporada: Tot l'any