"Expansivas"
"Expansivas"
Amb la participació de TV3

Comença el rodatge a l'Argentina del film "Expansivas", amb la participació de TV3

Ha començat el rodatge de la nova pel·lícula de Ramiro García Bogliano "Expansivas", protagonitzada per Assumpta Serna, Sara Hebe i Martina Juncadella. La pel·lícula, amb la participació de TV3, es roda a les ciutats argentines de La Plata i Ensenada.

Després de molts anys, la Flavia torna a la seva ciutat natal i es retroba amb la seva germana Ana. Es reuneixen per cremar les restes de la seva mare, però en aquest tràngol totes dues reviuran les circumstàncies de la mort. La Flavia sempre va tenir la certesa que l'assassí era en Rudy, el pare de totes dues. L'Ana mai no s'ho va plantejar seriosament. Les dues germanes visiten la casa familiar, abandonada des de la tragèdia, i allà el fantasma del seu pare, del qual no saben res des de fa anys, pesa amb força sobre les germanes.

Mobilitzades pel retrobament i els records, cadascuna de les dues comença a indagar pel seu compte. La Flavia revisa les pertinences de la casa familiar de manera compulsiva, intentant esbrinar què va passar la nit de l'homicidi. L'Anna, d'altra banda, visita la seva tia Irene i li pregunta per on és el seu pare.

La pel·lícula té el suport de TV3 i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (INCAA).
 

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut