Una escena de "Firewall"
Una escena de "Firewall"
Divendres, 22.35, a TV3

"Firewall", a "La gran pel·lícula"

Harrison Ford és Jack Stanfield, un expert en seguretat informàtica que treballa per a un banc a Seattle, que és un reconegut dissenyador de sistemes antirobatori de dades.

Jack Stanfield, un expert en seguretat informàtica que treballa per a un banc a Seattle, és un executiu reconegut i de total confiança dins l'empresa, on dissenya sistemes antirobatori de dades per protegir de l'amenaça constant dels "hackers" les finances del banc i dels clients. Però el que no sospita és que els seus moviments són observats furtivament i que la seva vida i la de la seva família aviat es convertiran en un malson

Des que William Wyler va dirigir el 1955 "Hores desesperades", amb Humphrey Bogart, la trama de "família segrestada a casa seva per perillosos criminals" s'ha convertit en un subgènere dins del thriller. Aquest és un thriller ple de ritme i tensió, amb l'afegit de les noves tecnologies.

Imprescindible per a fans incondicionals de Harrison Ford, que repeteix el paper de bon home que farà el que sigui per salvar la seva família.

FITXA TÈCNICA:

Idioma versió original: anglès

Producció: Warner Bros. Pictures, Beacon Pictures i Thunder Road Pictures, 2006 (Estats Units)

Direcció: Richard Loncraine

Durada: 103 minuts

Guió: Joe Forte

Fotografia: Marco Pontecorvo (color)

Música: Alexandre Desplat

Intèrprets: Harrison Ford (Jack Stanfield), Paul Bettany (Bill Cox), Virginia Madsen (Beth Stanfield), Carly Schroeder (Sarah Stanfield), Jimmy Bennett (Andy Stanfield), Mary Lynn Rajskub (Janet Stone).

Anar al contingut