Surt a la venda "Tots som súpers", el disc doble que commemora el 25è aniversari del Super3

El nou treball musical del Super3, "Tots som súpers", que acaba de sortir al mercat, és un àlbum doble. El primer dels discos és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques del Super3. I el segon inclou temes molt coneguts del Super3, interpretats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i deu artistes que en el seu dia van ser súpers, com Els amics de les Arts, els Catarres o Joan Dausà.

El disc doble "Tots som súpers" ja es pot trobar als establiments habituals, així com a la Botiga de TV3. Aquest any, el Super3 celebra el 25è aniversari, una efemèride molt destacada per al prop d'un milió i mig de socis que formen part del Club Super3, el més gran del món. Des del començament, l'11 de febrer del 1991, la música ha estat un dels elements principals del Super3 i ara, aquest disc doble, a més de commemorar-ne l'aniversari, fa un homenatge a aquests 25 anys d'història. 

El nou disc del Super3 compta amb la col·laboració de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), dirigida per Xavier Puig, amb arranjaments d'Àlex Martínez i amb deu artistes de primera línia musical del país que van ser socis del Club Super3. El projecte ha estat dirigit per Àngel Lacalle i la producció ha anat a càrrec de Marc Parrot. "Tots som súpers" ha estat editat pel segell Fanàtic (Blanco y Negro).

El primer dels discos que componen aquest doble àlbum és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques de la història del Super3. Són 26 temes que han caminat durant aquests anys amb els socis del club, des del ja extraordinàriament popular "Anys i anys" fins als èxits més recents.

El segon disc pretén ser una cosa molt especial per a tots els súpers. Per als qui van començar a ser-ho fa vint anys, alguns dels quals ja són pares de nous súpers, i també per als socis més petits d'avui dia. A una suite animada d'introducció, la segueixen les dotze cançons més emblemàtiques del Super3 en un format simfònic, interpretat per l'OBC i en fusió amb el pop del combo de Marc Parrot.

En aquest segon volum de "Tots som súpers", hi participen alguns dels solistes i grups més representatius de l'escena musical catalana, que havien estat súpers de petits. Els Amics de les Arts interpreten "Per molts anys" i "Superaventura"; Els Catarres, "Musculman"; Enric Verdaguer dóna la benvinguda amb "Benvinguts al club"; Joan Colomo posa veu a "Shin Chan"; Judit Neddermann, a "Uh! Oh! No tinc por!"; Joan Dausà canta "Connectem"; Elena Gadel intervé amb "Quina cua que tinc"; Gemma Humet, amb "Arkandú", i Arnau Tordera, vocalista del grup Obeses, canta "Bola de drac".

En aquesta llista de grans intèrprets, no hi podia faltar SP3, el grup musical del Super3, que participa en el disc amb la famosa cançó "Clubifaximàtic".

 

Les cançons de "Tots som súpers"

Disc 1 - Èxits:

 

1          Benvinguts al club

2          M'agrada l'esport

3          Clubitresicentimil

4          Tinc la clau

5          Uh! Oh! No tinc por!

6          Kukumamba

7          Arkandú

8          Sóc així

9          El millor dels estius

10        Superesmorza

11        Clubisupersom

12        Tots som súpers

13        Tinc els ingredients

14        Quina cua que tinc

15        Anem a veure món

16        Per a vosaltres, Sr. Pla

17        Qui s'enganxa a la rodanxa

18        Superaventura

19        Connectem

20        Fem un salt

21        Rap del Super3

22        Sempre trepitjant

23        Rap del Tomàtic

24        La dansa de la pau

25        Medley

26        Anys i anys

 

Disc 2 – Simfònic:

1          Minisuite animada

2          Per molts anys – Els Amics de les Arts

3          Benvinguts al club – Enric Verdaguer

4          Musculman – Els Catarres

5          Superaventura – Els Amics de les Arts

6          Shin Chan – Joan Colomo

7          Connectem – Joan Dausà

8          Clubifaximàtic – SP3

9          Bola de drac – Arnau Tordera

10        Uh! Oh! no tinc por! – Judit Neddermann

11        Quina cua que tinc – Elena Gadel

12        Arkandú – Gemma Humet

13        Tots som súpers – Tots (coral)

 

super3.cat

Anar al contingut