Mònica Terribas
Mònica Terribas

Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimecres, 4 de març, a les 8.30, Mònica Terribas entrevistarà Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, a "El matí de Catalunya Ràdio". Al llarg d'aquesta Setmana de les Dones, Catalunya Ràdio i TV3 ompliran la programació de rostres femenins i de continguts centrats en la lluita feminista.

A les 10.08, Terribas entrevistarà Francesc Cabana, advocat i fundador de Banca Catalana, i autor del llibre "7 despatxos", sobre les memòries més amables de 60 anys de feina.

Tertúlia periodística

A les 9.00, la tertúlia amb Joan Cañete, subdirector d'El Periódico, excorresponsal a Jerusalem i Washington i autor del llibre "Muros, bosques, tumbas. Un periodista en Jerusalén"; Andreu Pujol-Mas, historiador; Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats; Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València i Promotora de Política&Prosa, i Jordi Borràs, fotoperiodista i autor del llibre "La força de la gent", que presenta avui.

A les 10.33, a "El racó de pensar", amb Xavier Antich, es presentarà el llibre "Brigadistes". En la secció, s'entrevistarà Jordi Martí-Rueda, escriptor i historiador.

A les 11.07, a "Mediats i serioses", amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez, Víctor Sala i Santi Villas, s'entrevistarà per telèfon Pau Vidal, autor de "Corregir mata".

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actriu Marta Byari, de l'obra "Aquella nit", i l'oient Jaume Freixes, bateria dels K-Liu.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

#somdones

Anar al contingut