Més de 20.000 reserves i deu punts amb tots els plançons adjudicats per la plantada de diumenge

Ja s'han fet més de 20.000 reserves per participar, diumenge, a la plantada popular que organitzen Catalunya Ràdio i la Fundació Territori i Paisatge per lluitar contra el canvi climàtic i celebrar els seus 25 i 10 anys, respectivament.

No paren de créixer les reserves per plantar 35.000 arbres arreu de Catalunya, en la plantada simultània més gran que s'ha fet mai al país, i ja s'han esgotat les places dels aiguamolls de Molins de Rei (Baix Llobregat), els aiguamolls de Can Ponsic – Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), Manresa (Bages), el delta del Llobregat (Baix Llobregat), la zona humida de la Camparra (la Selva), la desembocadura del riu Gaià (Tarragonès), els Cingles de l'Avenc de Tavertet (Osona), l'Estany d'Ivars i Vila-Sana (Pla d'Urgell), l'Espai d'Interès Natural de Gallecs (Vallès Oriental) i el Coll de Can Maçana – Montserrat (Anoia).

La plantada té un doble objectiu. El primer és de tipus mediambiental, ja que Catalunya Ràdio i la Fundació Territori i Paisatge es proposen plantar 35.000 arbres a 35 boscos de Catalunya per lluitar contra el canvi climàtic. El segon objectiu de la iniciativa és celebrar els 25 anys de Catalunya Ràdio i els 10 anys de la Fundació Territori i Paisatge de l'Obra Social de Caixa Catalunya, amb la col·laboració dels oients i de tothom qui vulgui formar part d'aquest repte.
Anar al contingut