Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dijous, a partir de les 7.20

Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dijous, a partir de les 7.20, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà telefònicament el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per fer seguiment de l'evolució de la crisi del coronavirus. A les 8.15 conversarà, també telefònicament, amb Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector.

A partir de les 9.08, tertúlia amb connexions amb Jordi Cañas, eurodiputat; Eulàlia Lluch, cuidadora de gossos i filla d'Ernest Lluch, i Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; a l'estudi, Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat, i Gabriela Serra, activista social. La tertúlia inclou l'entrevista telefònica a Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural.

A les 10.35, "Informe econòmic" amb Xavier Sala i Martín. El tema serà: "Crisi global per la Covid-19, recessió, i després què?"

A partir de les 11.12, trucades dels oients. Es parlarà amb oients afectats per ERTO.

A les 11.33, connexió amb la roda de premsa de Fernando Simón, director del Centre d'Emergències Sanitàries.

A les 12.08, "El galliner", amb Àlex Gorina i Marta Vives. La secció inclourà entrevistes telefòniques a professionals del teatre que ja no poden treballar.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut