Dimecres i dijous

Els partits europeus d'aquesta setmana del Cadí La Seu i l'Spar Citylift Girona, a Esport3

Aquesta és una setmana important per als dos equips catalans de bàsquet femení que disputen competició europea. Demà, a les 19.30, serà el torn del Cadí La Seu-Landes, i dijous, a les 20.00, el del Girona-Arka Gdynia. Els dos partits es podran seguir per Esport3

El Cadí La Seu juga la ronda dels 16 millors de l'Eurocup, que ja suposa una fita, perquè és la seva primera temporada de competició continental. L'equip de l'Alt Urgell juga l'eliminatòria contra el potent Landes francès, un equip que ja va superar les pirinenques en dos partits de la fase de grups. Demà, a partir de les 19.30, es jugarà l'anada al Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell, i l'equip que dirigeix Bernat Canut intentarà sorprendre les franceses amb un resultat favorable de cara a la tornada, el dimecres següent.

I en l'Eurolliga, l'Spar Citylift Girona rebrà dijous, a les 20.30, l'Arka Gdynia polonès, amb la intenció de trencar la mala ratxa de resultats, sortir de la cua del grup B i fer un pas important per aconseguir la cinquena o sisena plaça del grup, que classifiquen pels quarts de final de l'Eurocup. En la primera volta, l'equip d'Eric Surís va perdre per només dos punts i no cal dir que l'average particular té molta rellevància.

Els comentaris dels partits seran de Xevi Bardolet i de l'exjugadora internacional Cindy Lima.

esport3.cat

Anar al contingut