Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà, dijous, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista Susanna Barreda i Txell Bonet, parelles dels Jordis

Demà, dijous, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Susanna Barreda i Txell Bonet, les parelles de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

En la tertúlia del programa, intervindran Esther Vera, Álex Salmon i Albert Sáez. L'espai, dedicat bàsicament a recordar els fets del 20 de setembre de 2017, també comptarà amb la participació de Jordi Pessarrodona, regidor de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Mireia Boya, membre del secretariat nacional de la CUP, i Juan Soto Ivars, periodista especialitzat en xarxes socials.

"Els matins" també continuarà seguint el gran debat que s'està produint en matèria de sanitat en el nostre país amb una connexió amb Alba Vergés, consellera de salut de la Generalitat de Catalunya.

En la part final del programa, el periodista científic Daniel Arbós parlarà dels premis Ig Nobel i, juntament amb Francisco Alonso, doctor en psicologia i professor titular de la Universitat de València, comentarà un curiós estudi sobre els efectes de cridar i insultar al conduir un cotxe.  

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut