Lídia Heredia, directora del programa "Els matins"

"Els matins" entrevista el president de la Generalitat, Quim Torra

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, obre temporada amb l'entrevista a Quim Torra, president de la Generalitat, en un moment de diàleg amb el govern espanyol amb advertiments mutus, i a les portes d'un període intens pel que fa als àmbits institucional i social.

El magazín matinal de referència a Catalunya amplia l'horari. Els espectadors esmorzaran, cada dia, amb Lídia Heredia, a partir de les 8.00, i es posaran al dia i debatran al seu costat i en directe al plató fins a les 12.00.

La tertúlia d'aquest primer programa de la temporada la integraran Ferran Casas, Milagros Pérez-Oliva, Antoni Puigverd i Jordi Barbeta, amb la incorporació de Jordi Nieva, catedràtic de Dret Processal de la UB, i del periodista Ernesto Ekaizer des de Madrid.

A més, sobre l'augment dels accidents de trànsit i la seva relació amb l'ús inadequat de mòbils, en parlaran Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit, i el pare de la víctima d'un accident.

Pere Bosch conduirà la tertúlia esportiva dels dilluns, amb Gemma Herrero i Jordi Martí, amb la incorporació de la futbolista del RCD Espanyol Berta Pujadas, recent subcampiona del món amb la selecció espanyola al Mundial sub-20 de futbol femení.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut