Els matins
Els matins
Dijous, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Damià Calvet, conseller de Territori

Demà, dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller de Territori, Damià Calvet.

Taula de tertúlia
Esther Vera, Álex Sàlmon i Ferran Espada analitzaran les notícies del dia.

Targetes "revolving", usura
Un advocat especialista en dret bancari exposarà les conseqüències de la sentència del Suprem que considera usura els interessos de les targetes "revolving".

Ser feminista al Congo
Dins de la Setmana de les dones, el programa conversarà amb la codirectora del reportatge d'aquest diumenge al "30 minuts", Lisi Andrés Palacios, que explica com és el dia a dia de les feministes en un país on hi ha 1.000 violacions cada dia.

Llei contra el malbaratament
Es connectarà amb el Parlament per saber les novetats que ha introduït la nova llei per evitar el malbaratament alimentari.

La ciència i el coronavirus
El divulgador científic Dani Arbós explicarà com va la investigació mèdica per frenar els contagis de coronavirus i, també, alguns aspectes positius de la situació provocada per l'epidèmia.

L'ampliació de l'aeroport
El programa encararà els arguments a favor i en contra de l'ampliació de l'aeroport del Prat d'un responsable de Foment i d'un portaveu d'Ecologistes en Acció.

Plagues i canvi climàtic
I, a la secció dedicada a la crisi climàtica, es parlarà de les plagues: la de la llagosta, que està provocant un augment de la fam al corn d'Àfrica, i la de la processionària, que s'estén a zones de Catalunya on abans no n'hi havia.

#somdones

tv3.cat/somdones

 

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut