Els 10 anys de la colla castellera de Mont-real, a "Katalonski"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà el quart capítol de "Katalonski", una producció de TV3 en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

A Mont-real, el programa "Katalonski" participarà en la celebració dels 10 anys de la colla castellera d'allà amb el seu fundador, Serge Mainville. A més, Halldor Mar aprendrà a caminar descalç pel bosc i a menjar cérvol cru amb l'increïble músic Felix Michaud; el cineasta Alexandre Chatard parlarà del seus exitosos documentals sobre Catalunya; coneixerà la peculiar "família catalana" de la colombiana Ingrid Santana, on hi ha fins i tot un filipí, i jugarà un espectacular partit d'hoquei sobre gel amb el crac Bradley D'Allessandro.

Halldor Mar, el presentador del programa "Katalonski", un músic islandès resident a Barcelona, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana, però que ha après el català i aquesta decisió els ha canviat la vida. Vol conèixer qui són aquests "estrangers" o "gent estranya" com ell que, sense viure a Catalunya, parlen i pensen cada dia en català i, des del seu país, estan pendents de què passa a casa nostra.

tv3.cat/katalonski

facebook.com/KatalonskiTV3/

twitter.com/KatalonskiTV3

Anar al contingut