Dijous, a les 21.55

El viatge al passat de "Polònia"

Demà dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", José María Aznar (David Marcé) mirarà de tornar al passat, i el coronavirus continua sent el protagonista dels mitjans de comunicació, eclipsant els virus comuns.

El coronavirus continua sent el gran protagonista dels mitjans de comunicació. Susanna Griso (Agnès Busquets) visitarà un hospital per trobar pacients infectats i convertir-se en la primera presentadora contagiada pel Covid-19. Ho aconseguirà?

L'atenció mediàtica pel coronavirus està eclipsant els virus comuns. Per això, la grip, la varicel·la i la gastroenteritis fan teràpia grupal en sessions de virus anònims. 

També és la setmana del gran acte de Puigdemont (Queco Novell) a Perpinyà. Després de l'èxit, en Carles està tan inflat que no passa per les portes.

Mentrestant, a JxCat no estan gens preocupats per les enquestes que els donen com a tercera força perquè Puigdemont sempre els salva a les eleccions. Quim Torra (Ivan Labanda) ho explicarà mentre canta "Don't worry, hi ha en Carles".

José María Aznar (David Marcé) és un enamorat dels vells temps. A ritme del grup Ladilla Rusa, es convertirà en "Marty McFaes" i mirarà de tornar al passat amb el seu estimat DeLorean.

Per aconseguir el suport d'Esquerra als pressupostos, Pedro Sánchez (Pep Plaza) vol fer desaparèixer totes les querelles contra els independentistes. Per fer-ho, demanarà ajuda al Mag Lari, tot i que necessitarà alguna cosa més que màgia.

A més, després de la patacada en la seva carrera política, Albert Rivera (Ivan Labanda) torna a l'advocacia. El programa descobrirà com se'n surt amb el seu primer cas.

I, finalment, amb motiu de la pròxima manifestació del 8M, la dreta espanyola farà un NO-DO per avisar dels perills a què s'enfronta Espanya per culpa dels nous moviments feministes.

#somdones

tv3.cat/somdones

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut