Mònica Terribas
Mònica Terribas

"El matí de Catalunya Ràdio" parlarà del cas Pedro Álvarez amb Benet Salellas, Juanjo Álvarez i Damià Puig

Demà, dijous, 5 de març, a les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas parlarà del cas de Pedro Álvarez, el jove de 20 anys presumptament assassinat per un policia nacional el 1992 a l'Hospitalet de Llobregat; un cas que podria quedar impune. Ho farà amb l'advocat de la família Benet Salellas; el pare del Pedro, Juanjo Álvarez i Damià Puig, director del documental "Nosotros no olvidamos", que s'emetrà divendres, 6 de març, a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat.

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb Eulàlia Lluch, cuidadora de gossos i filla d'Ernest Lluch; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Eulàlia Reguant, exdiputada, activista i matemàtica; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat, i José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament.

A les 10.30, "Informe econòmic", amb Xavier Sala Martín, parlarà de l'impacte econòmic mundial de l'epidèmia del coronavirus.

A les 11.07 "El galliner" amb Àlex Gorina i Alfons Gorina. Inclou l'entrevista a Carlota Subirrós, la directora de l'adaptació teatral de l'obra de Doris Lessing "El quadern daurat", i Nora Navas, actriu protagonista. L'obra es pot veure a la sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure de Montjuïc, del 5 de març al 12 d'abril.

El concurs L'apocalipsi, amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats la il·lustradora Lola Vendeta –Raquel Riba Rossy– i l'oient Andrea Caba.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut