Luis Garicano
Luis Garicano

Ciutadans espera obtenir un resultat en les eleccions generals del 20-D que li permeti governar Espanya sense dependre de pactes amb el PSOE i el PP

L'assessor del programa econòmic de la formació taronja, Luis Garicano, ha expressat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, les seves reticències a pactar amb els partits que representen el bipartidisme i la política de favoritismes.

Sobre els dos grans partits, l'economista ha destacat: "Jo veig que en els dos partits hi ha certs corrents reformistes i regeneracionistes i gent que vol canviar les coses. Però, clarament,  les direccions d'aquests partits han estat molt resistents a fer res que afecti  les seves xarxes clientelars. Des de les diputacions fins als jutjats o la televisió pública. Hi ha molt interessos, i molt forts, en contra, no?"

Garicano ha proposat afrontar els problemes econòmics a Espanya amb un replantejament total del sistema educatiu i una reforma del mercat laboral que elimini el contracte temporal i el faci indefinit, entre altres mesures. I, pel que fa al model d'Estat, ha dit que ha de ser fort, federal i ben estructurat.

Si voleu sentir l'entrevista amb Luis Garicano, la trobareu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

Anar al contingut