Catalunya Música i l'Auditori conviden els oients al Festival Emergents

Ja s'ha obert al web de Catalunya Música el concurs per guanyar una de les 10 polseres dobles per assistir a tots els concerts del festival que es farà a L'Auditori de Barcelona entre el 7 i el 17 de març

El Festival Emergents d'aquest any reunirà 200 intèrprets, durant 11 dies, que oferiran 20 concerts de música clàssica en tots els seus vessants: de la música antiga a la nova creació, del recital a la música de cambra, del concert per a solista als grans conjunts vocals i instrumentals, així com també el jazz i el flamenc local més destacat.

Tothom qui vulgui aconseguir una de les 10 polseres dobles per accedir gratuïtament a tots els concerts del Festival Emergents 2020 i a una trobada amb Lluís Vilamajó i els músics de la Jove Capella Reial de Catalunya el dissabte 7 de març, a les 19.00, prèvia al concert que es farà a les 20.00 i que obrirà el festival, poden participar en el concurs que ja ha posat en marxa Catalunya Música al seu web.

Per poder-hi participar cal estar donat d'alta al portal de la CCMA i contestar una pregunta. Hi ha temps per fer-ho fins al 5 de març a les 12.00.

catmusica.cat
facebook.com/catmusica
twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut