Barcelona

La gala dels Gaudí tindrà un to àcid i no serà aliena al context econòmic i social actual

Andreu Buenafuente, que diumenge presentarà la gala al Barcelona Teatre Musical, ha explicat que la cerimònia està plantejada com un programa de televisió. Per ell, es tracta d'un repte que afronta amb il·lusió i "serenament nerviós".

RedaccióActualitzat
Un Gaudí gegant de 6 metres d'alçada i una catifa vermella de 200 metres rebrà els convidats a la gala dels premis del cinema català. Andreu Buenafuente, que presentarà la cerimònia que es farà al Barcelona Teatre Musical, ha explicat a Catalunya Ràdio que es prepara una gran festa per als Gaudí que no serà aliena al context econòmic i social que vivim actualment.

Buenafuente diu que està francament il·lusionat amb aquest repte, perquè sent que "juga a casa". La gala tindrà un to àcid i estarà plantejada com un programa de televisió de 2 hores i quart. Tot plegat ho afronta "serenament nerviós" i amb una màxima: "Fer fàcil el que és molt difícil". "Jo he de sortir i fer riure, intento fer fàcil la meva feina", ha dit el presentador, que ha explicat que darrere hi ha molta gent treballant perquè "tot quedi harmonitzat, fàcil i agradable".

Una de les coses de les quals està més orgullós Andreu Buenafuente és el vídeo inicial, que servirà per arrencar la gala, un curtmetratge, de 9 minuts, fet pels alumnes de l'ESCAC, on participarà Juan Antonio Bayona, director de "Lo imposible", i on el "showman" interpreta un heroi per accident que ha de resoldre com sigui el robatori de les estatuetes de la cerimònia. Buenafuente ha reconegut que aquest projecte és per a ell "un repte".

Clara Segura, Aina Clotet, Javier Mariscal i Berto Romero, entre d'altres, són alguns dels personatges que lliuraran els Gaudí aquest diumenge a partir de quarts de deu de la nit. La gala, la transmetran en directe TV3 i Catalunya Informació.
Anar al contingut