Vincenzo Montella, en una imatge recent (Reuters)
Futbol

Vincenzo Montella és el nou entrenador del Milan

L'extècnic de la Sampdoria es farà càrrec de l'equip llombard amb l'objectiu de col·locar-lo de nou entre els aspirants al títol

Actualitzat

El Milan ja ha decidit qui serà l'encarregat de dirigir el nou projecte de l'equip: Vincenzo Montella serà el nou entrenador de l'equip llombard les dues pròximes temporades. Montella, de 42 anys, és considerat un dels joves entrenadors italians amb més talent, com va demostrar sobretot amb la Fiorentina, que va classificar en quart lloc a la Serie A dues temporades consecutives (2014 i 2015).

La temporada passada es va fer càrrec de la Sampdoria, però no va començar gens bé: 2 victòries en els primers 15 partits. Amb tot, va aconseguir remuntar posicions i salvar la categoria. El tècnic napolità, conegut com "L'aeroplanino" per la manera que tenia de celebrar els gols quan era jugador, hereta un Milan que ha anat a la deriva en les últimes temporades i que la passada campanya, començada per Sinisa Mihajlovic i acabada per Christian Brocchi, va acabar en setè lloc, un altre cop fora de les places europees.  

Anar al contingut