Futbol

Villa té avui una nova oportunitat, contra Escòcia, d'igualar i batre el rècord de Raúl com a màxim golejador

David Villa té avui l'oportunitat d'igualar i batre el rècord de Raúl González com a màxim golejador de la selecció espanyola. La veritat és que, al davanter del Barça, li aniria molt bé marcar contra Escòcia perquè últimament se'l veu molt angoixat davant de les porteries rivals. Vicente del Bosque va dirigir un últim entrenament ahir a la tarda, a l'escenari del partit. Un victòria donaria molta tranquil·litat a la "roja", que sumaria d'aquesta manera 9 punts de 9 possibles.

Actualitzat
Avui, contra Escòcia, David Villa té una oportunitat més per trencar la malastrugança que el persegueix des del 3 de setembre. Des del gol contra Liechtenstein, que el va deixar a una sola diana d'igualar Raúl com a màxim golejador de la selecció, el davanter blaugrana no ha vist porteria.

Des de llavors, en els dos partits que ha disputat amb la "roja", la pilota no ha volgut entrar. D'opcions no n'hi han faltat, però quatre, repartides entre els compromisos contra l'Argentina i Lituània, han acabat al pal. Sigui pel que sigui, David Villa ha vist com clares oportunitats per marcar no s'han convertit en el número màgic, el 44, que continua tenint Raúl al cim realitzador.

Una curiositat: Raúl va jugar l'últim partit amb la selecció el 6 de setembre del 2006, contra Irlanda del Nord. Espanya va perdre per 3 a 2. Aquell dia, coincidint amb l'adéu internacional de Raúl, Villa va marcar.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut