Espanyol

Víctor Sánchez recau de la lesió al bessó de la cama esquerra

El futbolista de l'Espanyol va ser baixa d'última hora en el partit de Lliga contra el Reial Madrid en el Santiago Bernabéu

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Víctor Sánchez té una lesió de grau u al bessó de la cama esquerra, segons ha informat el club blanc-i-blau. El futbolista va ser baixa d'última hora en el partit de Lliga contra el Reial Madrid en el Santiago Bernabéu. Els metges han determinat l'abast de la seva lesió i comprovaran la seva evolució en els pròxims dies.
  
Víctor Sánchez es va lesionar en la mateixa zona durant la pretemporada i llavors els metges ja van advertir que es tractava d'una musculatura amb risc de recaiguda. El jugador és un titular habitual en el lateral dret de la defensa. En la seva absència durant l'últim partit, l'entrenador Quique Sánchez Flores va apostar per Sergio Sánchez.

Pel que fa als fets d'aquest diumenge a Catalunya, el porter Pau López els ha condemnat i ha elogiat alhora la crida feta pel club apel·lant a la responsabilitat, la reflexió, el seny, la generositat i la calma per part de tothom. "És complicada la situació a què s'ha arribat. Veus imatges lletges, desagradables, a ningú li agrada veure gent així de la teva zona. Crec que és moment de parlar, el club va fer ahir un comunicat molt adequat. Espero que no hi hagi més violència i es pugui arribar a un acord", ha demanat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut