Futbol

Verdú insisteix que vol quedar-se i confia que, contra el Saragossa, arribi la primera victòria

L'Espanyol espera l'arribada de Caraglio i prepara l'enfrontament de dissabte contra el Saragossa, amb Simao entrenant-se amb el grup. Això fa ser optimistes als que el volen veure debutar en el pròxim partit. El que jugarà segur és Joan Verdú. El migcampista confia que, contra el Saragossa, arribarà la primera victòria.

Actualitzat
L'Espanyol espera l'arribada de Caraglio i prepara l'enfrontament de dissabte contra el Saragossa, amb Simao entrenant-se amb el grup. Això fa ser optimistes als que el volen veure debutar en el pròxim partit.

El que jugarà segur és Joan Verdú. El migcampista confia que, contra el Saragossa, arribarà la primera victòria. També espera continuar a l'Espanyol més enllà de l'any de contracte que li queda. 

Verdú: "La meva intenció és la de quedar-me

Verdú ha assegurat que la seva intenció és la de seguir al club durant molt temps més, malgrat que la seva renovació es troba en punt mort, i creu que lluitar per no baixar és "aspirar a molt poc" per a aquesta plantilla.

La seva continuïtat en l'Espanyol, amb el qual acaba contracte després d'aquesta temporada, ha monopolitzat la major part de les preguntes de la roda de premsa a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs després de l'entrenament matutí.

"La meva intenció és la de quedar-me durant molt temps. Pel que sigui, durant aquest estiu no s'ha pogut arribar a un acord, però em queda un any per davant, tinc contracte i el que s'hagi de parlar ja es parlarà", ha dit Verdú. "He d'intentar jugar, que no m'afecti, treballar el màxim i competir, que és el que estic fent".

En tot cas, ha reconegut la dificultat d'aïllar-se d'aquesta qüestió: "A mesura que vagi passant el temps s'hauran d'anar prenent decisions. I, fins que no s'arregli, ja sigui bé o malament, és una cosa que està aquí, no es pot oblidar".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut